Laptopproject 2023-2024

Vanaf het nieuwe schooljaar wordt er van elke leerling verwacht dat ze een computer (desktop of laptop) thuis ter beschikking hebben die voor school (= opdrachten, gebruik smartschool, …) kan worden gebruikt. Daarom werkt de school vanaf dit jaar samen met The Rent Company voor het huren van een toestel aan een rechtvaardige prijs. Wie nog geen toestel thuis ter beschikking heeft kan hier dus eventueel gebruik van maken.

De laptop zal gebruiksklaar zijn van zodra je deze ontvangt. Dit wil zeggen dat alle benodigde software en instellingen reeds in orde zijn gezet zodat je als leerling alle tools om handen hebt om je te ondersteunen tijdens de loop van je schoolloopbaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken om dit in orde te krijgen. Ook is 4 jaar service inbegrepen, dus als je toestel plots niet meer werkt of je ondervindt andere problemen dan kan je daarvoor terecht bij onze partner.

Hoe werkt het huren en wat is de kostprijs?

Je hebt de mogelijkheid om de laptop te huren voor € 11,62 per maand (incl. BTW) gedurende een periode van 4 jaar. Na deze 4 jaar heb je twee opties: je kunt ervoor kiezen om de laptop terug te geven, of je kunt ervoor kiezen om de laptop te behouden (in dit geval ontvang je de waarborg niet terug). Als je het huurcontract wilt beëindigen, kun je dit op elk moment doen, bijvoorbeeld als je van school verandert of als je de laptop niet langer nodig hebt.

Extra info

De laptop is een 2-in-1 model dat ook als tablet kan gebruikt worden. Bij de prijs is ook een stevige laptophoes + digitale stylus inbegrepen. Wil je meer informatie dan kan je steeds terecht bij het ICT-team van de school. Je hebt er ook de mogelijkheid om een demo-model bekijken. Om een afspraak te maken ga je best even langs aan het onthaal of stuur je een mailtje naar ict@donboscobrussel.

Bestellen

Voer de code U4XD28F op de bestelpagina van onze partner, The Rent Company. Volg daarna de stappen om de bestelling te plaatsen.