ERASMUS. Straffe kost.
Buitenlandse stage Clermont Ferrand – laatstejaars kok
Van 6 tot en met 19 mei ging Velislav, laatstejaarsstudent uit de duale opleiding Kok, in het kader van Erasmus+ naar Clermont-Ferrand in Frankrijk. Hij kon er stage doen in de keuken van het Novotel en draaide mee tijdens de middag- en avondshift. Het hotel ontvangt groepen van meer dan 100 personen die er à la carte kunnen eten. Een leerrijke werkervaring dus, waarbij al zijn verworven competenties en vaardigheden van op zijn werkplek in België goed van pas kwamen. #Erasmus+#Epos #Buitenlandsestage#Clermont-Ferrand#Frankrijk
"Een ervaring om nooit te vergeten."
Morgen is het mijn laatste stagedag. Ik heb geen zin om hier weg te gaan. Het is een erg leuke en leerrijke plek met zeer fijne collega's. Ik maak echt deel uit van het team. Ik ben zo blij dat ik hier was en dat ik de kans kreeg om hier te komen werken. Ik ben de school en het Erasmus+-programma dan ook erg dankbaar dat ik het vertrouwen kreeg om hier naartoe te komen.
Velislav Kutsarov, 7e jaars Kok