Keukenmedewerker duaal

Lessentabel

Het aantal lesuren kan wijzigen afhankelijk van de situatie

Keukenmedewerker duaal

Wat leer je?

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).
  • hulp bieden bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken;
  • basisbereidingen maken met de nodige ingrediënten, door het toepassen van de basis kooktechnieken;
  • de keuken schoonmaken;

Bedoeling is: een kwaliteitsvolle maaltijd afleveren aan de gast.

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).
Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis).

Wat na de 2de graad keukenmedewerker duaal?

Een logischer vervolgopleiding is:

  • Restaurant duaal

Je kan in theorie verder studeren in alle BSO- studierichtingen van hetzelfde studiegebied, maar alle overstappen zijn niet even vlot haalbaar.
Ga na of je voldoende basis hebt voor de richting die je kiest.