Don Bosco Brussel

Een school waar jongeren mogen groeien

Welkom op Don Bosco Brussel!

Benut je sterktes


Je maakt kennis met volgende domeinen: stem, maatschappij en welzijn, economie en organisatie, moderne talen & wetenschappen. Je ontdekt waarin je theoretisch, technisch of praktisch goed bent.Zet in op basisgeletterdheid


We hebben als doel dat je na één jaar de eindtermen basisgeletterdheid behaalt. Het is je kans om het eigenaarschap over je onderwijsloopbaan (en je leven) te nemen.

Diep geworteld


Don Bosco Brussel maakt deel uit van een sterk verspreid internationaal netwerk van scholen. Via ERASMUS projecten wordt een wisselwerking met andere scholen in het buitenland voor stages en inlevingsreizen steeds verder uitgebouwd. 

Altijd in ontwikkeling


We dynamiseren de vernieuwing van het beroepsonderwijs. Daarvoor is er veel expertise in huis.


Laptopproject 2023-2024

Vanaf het nieuwe schooljaar wordt er van elke leerling verwacht dat ze een computer (desktop of laptop) thuis ter beschikking hebben die voor school (= opdrachten, gebruik smartschool, …) kan worden gebruikt. Daarom werkt de school vanaf dit jaar samen met The Rent Company voor het huren van een toestel aan een rechtvaardige prijs. Wie nog geen toestel thuis ter beschikking heeft kan hier dus eventueel gebruik van maken.


Nieuws vanuit Don Bosco Brussel!

Op 16 maart waren er 2 gemotiveerde studenten van Formula Elektrik Belgium te gast op onze school. Elk jaar gaan ze de uitdaging aan een elektrische formula-style race wagen te ontwerpen, ontwikkelen en bouwen in slechts negen maanden, Gedurende dit proces gebruiken ze al hun kennis die ze hebben opgedaan tijdens hun studiecarrière. Deze kennis en...

Op 31 januari vierden wij met de gehele school het Don Bosco Feest! Kijk via deze compilatie met ons mee naar de mooiste momenten van deze dag!

Wenst u in uw kind in te schrijven of heeft u andere vragen? 

(De inschrijvingen voor academiejaar 2023-2024 starten binnekort!)

Meer informatie


Handige links!